Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

VIP Login


Email :
Adgangskode :
 

Jeg har glemt mine loginoplysninger

Jeg er ny og ønsker at blive VIP-medlem

Kun VIP-medlemmer har adgang til et lukket område i Vitamindoktors informationsdatabase.
 

Du har nu mulighed for at blive VIP-medlem hos Vitamindoktor

 
Du kan bestille dit medlemsskab her: Bestil VIP-medlemsskab
 
  • Som VIP-medlem har du mulighed for en mere personlig kontakt: Telefon- og e-mail konsultation samt adgang til en VIP-brevkasse med mulighed for at stille personlige, anonyme spørgsmål vedrørende din sygdom og problemer i den forbindelse. 
  • I VIP-shoppen har du mulighed for at bestille bøger til rabat-priser og få vejledning i kosttilskud under hensyntagen til kvalitet og pris. Du har adgang til artikler fra mine nye bøger, fx hvordan du selv beregner om du har behov for vitaminer og i hvilke doser, flere detaljer om blodtypekosttænder som årsag til sygdom, syre-base balancen, alternativ støttebehandling ved kræft, forkalkning, overvægt, lavt stofskifte, trætte binyrer, forebyggelse af kræft og meget mer.
  • Prisen for 1 års medlemskab er kr. 400 for enlige (kr. 300 for fornyelse af medlemskab inden udløb) og kr. 600 for familier). Vitamindoktor har ret til at lukke for tilgang, når der ikke er kapacitet til flere medlemmer. Når du lægger varer i varekurven, bliver din ordre videresendt til samarbejdspartnere og ekspederet af aktører på det pågældende område.
  • Efter bestilling/betaling i VIP-Shoppen modtager du en e-mail med yderligere information. Denne e-mail er nødvendig for at færdiggøre din opsætning. Hvis du ikke modtager denne på grund af spamfilter eller firewall, kan du ikke logge dig ind selv om dine 500 kr. er sendt videre. Slå eventuelt disse filtre fra, når du sender din bestilling.
  • Du får din egen personlige velkomstside.

Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms