Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

AIDS

En løsning på denne immunologiske sygdom er endnu ikke fundet. Der er dog behandlinger der hos nogle synes at have en bremsende effekt. AIDS opfattes af flere som vor tids tuberkulose. Vort "indre miljø" er skadet på en sådan måde, at det baner vej for sygdomme som leverbetændelse af type C og AIDS. Hidtil ukendte miljøfaktorer mistænkes at svække immunsystemet og bane vej for disse virus.

Her gælder, som for alle andre kroniske sygdomme, at fjerne fokale forandringer og belastende forhold i immunsystemet, og styrke kroppen som anvist her i bogen. Specielt vigtigt er syre/base balance, reducere kostens proteinmængde og tilføre antioxidativ kapacitet. AIDS-patienter har en massiv mangel på antioxidanter. Hvad tænder angår, er alle 4-ere og 2-ere tæt relateret til immunsystemet. Meget amalgam i 5-erne i undermunden kan ligeledes svække modstandskraft. Det vil nok forbedre behandlingsmulighederne generelt, hvis disse forhold var i orden.

Da HIV-infektionen forløber meget forskelligt, afhængigt at immunsystemets tilstand i infektionsøjeblikket, er de forskellige rapporter om behandlingseffekt svære at tolke. Spontane helbredelser uden egentlig behandling er beskrevet. På nuværende tidspunkt må vi nok begrænse optimismen til at sige, at ilt-behandling (ozon, H2O2), Høje doser af Cystein, Vitamin C og E samt den i udlandet tilgængelige liponsyre, kan bremse udviklingen af HIV til AIDS. Behandlinger med lymfestimulerende medicin som 714-X, ANA-10 (Canada, Holland), og andre isopatiske præparater, hævdes ligeledes at have en positiv effekt på dele af immunsystemet.

Tilskud:

Beta-caroten, Vitamin C, -E, zink, omega-6 fedtsyre og acetyl-cystein i høje doser.


Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms