Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

ÅREKNUDER

Åreknuder er en sygdom der rammer venerne, de årer der fører blodet tilbage til hjertet. Når de fyldes med blod og årevæggen giver efter, bliver de udvidet, tykke og fremtrædende. Udvidelsen medfører, at de klapper der skal løfte blodet op, etage for etage bliver utætte. Det øger belastningen på de nederste årer, der bliver udvidet yderligere, og man er inde i en selvforstærkende, ond cirkel.

Kan forstoppelse være årsag til åreknuder? Ja, til en vis grad. Det nederste af tyktarmen krydser de store årer fra venstre ben. Er tarmen konstant overfyldt, kan det øge tendensen til åreknuder på venstre ben.

For de fleste er åreknuder kun et kosmetisk problem. Er der ubehagelig tyngdefornemmelse eller smerter må noget gøres. De fleste kender kun den kirurgiske behandlingsmulighed, men åreknuder kan både være et tegn på mangler og forsuring. Fokale forandringer i 5'erne i overmunden og 3'erne eller 6'erne i undermunden, øger tendensen yderligere. Det er nødvendigt at eliminere disse foci, før en medicinsk behandling kan blive effektiv.

Tilskud

Vitamin C, bioflavonoider og fordøjelsesforbedrende enzymer er en forudsætning for at komme videre, når sløve betændelser i de her anførte tænder er udelukket. Flere patienter har gjort mig opmærksom på, at 1 tskf. æbleeddike på fastende hjerte hver morgen, har fjernet deres åreknuder. Da det i alle tilfælde er godt for fordøjelsen, er det et forsøg værd.


Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms