Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

DEPRESSION

Mange rammes af angst og depressioner, specielt i den mørke tid. Der findes flere typer og forskellige årsager til denne ubehagelige tilstand. En af årsagerne kan være kviksølvforgiftning, en anden blodsukkerproblemer eller mangel på fx mineraler som magnesium og krom, vitamin Q10 eller B6, der ligeledes kan give depressionslignende symptomer. P-piller kan være årsag til sænket stemningsleje hos kvinder. Årsagen opdages først når der holdes P-pille pause. Ved tilbagevendende symptomer uafhængigt af årstid og ydre påvirkning, bør der ledes efter et fokus (betændelseslignende tilstande) svarende til overkæbens visdomstænder. Slå dig ikke til tåls med at de er fjernet. En efterladt rodsplint kan være nok. Lad din tandlæge tage et røntgenbillede og aftal det videre forløb med ham.
 
Hjernen er nok det organ, der lider mest ved mangel på fedtstoffer i blodet. Nogle af fedtstofferne, omega-3 og -6 fedtsyrer, er livsnødvendige for os. De er blandt andet råstoffer for produktionen af hjernens signalstoffer. En mangel kan fx vise sig som reduceret koncentrationsevne, hukommelse og problemer med humøret.
 
Tilrådes: Følgende tilskud kan anbefales: en speciel fiskeolie, eye-Q 6 kaps. dgl. i 12 uger derpå 2-4 dgl., Mega-B kompleks 4 dgl., Bio-Selen 100 mcg dgl. og Bio-C-vitamin 750 mg x 3 dgl. i minimum 3 måneder, Bio-Chrom 2 dgl. og Q-10 100 mg. Kombineres dette med daglig motion på minimum 15 minutter med sved på panden, forstærkes virkningen betydelig. 
  

Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms