Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

MUSKLER

 
Jeg har set flere patienter med symptomer fra musklerne, som egentlig ikke er nogen kendt sygdom. De fleste har været kvinder omkring de 50, som troede de levede et sundt liv. Jeg husker specielt den ene. Hun var meget sundhedsbevidst, og hun drak aldrig en dråbe alkohol. Hvad drak hun så, når hun var til fest? Cola. Hvad drak hun så derhjemme? Cola. Hun har i mange år ikke drukket anden væske end cola. Det blev i gennemsnit til 2-3 liter dagligt.
"Sodavand-Syndromet" vil være en passende betegnelse for hendes tilstand: En kraftig forsuring af kroppen, med en intracellulær bufferkapacitet på 16 mmol/l. Normalværdien skal ligge over 20. Blodet manglede de basiske mineraler calcium, magnesium og kalium. Hun lå meget af tiden i sengen, havde opgivet både arbejdet, golf og tennis. Hun fik det dårligt når hun prøvede på at bevægede sig, hvilket blev bekræftet i arbejdstesten på ergometercykel. Den måtte afbrydes efter få minutter, for jo mere hun cyklede, jo mere faldt det i forvejen lave blodtryk (det skal normalt stige med stigende belastning). Hendes tilstand lignede hjertepatientens, der ligger og venter på hjertetransplantation (kardiomyopati).

Tilskud
Efter 2 måneder på alkaliserende behandling, vand, natron, calcium, magnesium, kalium, vitamin Q-10, E, C, planteolie og multivitamin/mineral præparater, kunne hun igen banke sin tennismakker. I dag er hun fortsat rask og passer sit kontorarbejde.
 
Smerter fra muskulaturen er et almindeligt symptom ved mange forskellige sygdomme fra almindelig overanstrengelse, forgiftning med Cola blandt afholdsfolket, autoimmune, invaliderende sygdomme som fx Polymyalgia Rheumatica, til tegn på alvorlige sygdom som cancer. Ja, en skjult betændelse i en rodbehandlet 6-tand kan være hovedårsagen. Det er ofte en udfordring at finde den egentlige årsag og ofte går disse patienter i lang tid før de bliver hjulpet.

Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms