Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

TINNITUS

Tinnitus er en generende lidelse i det indre øre, hvor man i døgnets 24 timer plages af generende støj i et eller begge øre. Nogle oplever støjen, som en svag hyletone man kun lægger mærke til, hvis man lytter efter, medens andre føler de står ved siden af en jetmotor, der er ved at varme op. Vi kan skelne mellem flere typer: En det rammer unge og musikere der har været udsat for høje eller kraftige lyde, en der skyldes giftig påvirkning (alkohol, tobak), en der skyldes infektioner og sygelige tilstande i det indre øre og en der rammer ældre med forkalkningssygdomme.

For de første typer kender vi ingen behandling. Der er fra nogen side hævdet at neuralterapi (blokade svarende til processus mastoideus) kunne hjælpe i enkelte tilfælde. Den sidste type (forkalkningstinnitus) har i mange tilfælde vist sig påvirkelig af kelationsbehandling med EDTA. Det har effekt hos ca. 60%, og mange af de behandlede bliver helt symptomfri.

Tænder: Det er vigtigt at udelukke fokale processer i området svarende til visdomstænderne i overmunden.

Tilskud

Biloba, vitamin C, E, B6, Q-10, magnesium, selen, zink og planteolie. Hvis der er forsuring, skal den behandles først (se tidligere afsnit).


Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms