Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

FAQ  - ofte stillede spørgsmål
Før du kontakter Vitamindoktor har du mulighed for at se, om svaret på dine spørgsmål findes i databasen eller her.

Kan jeg her i databasen finde råd om specielle præparater? Nej, den åbne sundhedsportal er neutral overfor produktnavne. Ønsker du den type råd kræver det, at du tilmelder dig som VIP-medlem.

Kan jeg være sikker på, at min henvendelse bliver besvaret, hvis jeg bliver VIP-medlem? Ja, du vil altid få svar på spørgsmål vedrørende dit hjemmeboende barns og din egen sundhed. Det vil sprænge brevkassens rammer og Vitamindoktor kapacitet, at besvare spørgsmål af filosofisk karakter eller virke som levende opslagsværk. Har du i VIP-shoppen købt et familiemedlemskab, kan du få vejledning vedrørende mor, far og hjemmeboende børn. Desværre er der heller ikke kapacitet til at besvare spørgsmål vedrørende onkler, tanter, venner eller naboer. Hvis tilmeldingen overstiger Vitamindoktors kapacitet, bliver der lukket for yderligere tilgang. Af samme grund laves der ikke markedsføring i form af reklamerer, men kun mund til mund.
Kan jeg ikke vente med at tilmelde mig til jeg bliver syg? Jo, det kan du. Risikoen er, at det til den tid er blevet dyrere eller slet og ret lukket for yderligere tilgang. I øvrigt er det bedre at forebygge end at helbrede. Fordelene ved biologisk medicin er mange. Man har blandt andet mulighed for at fange de svare signaler og forsøge at genoprette ubalancer, inden de bliver til sygdom.
Kan jeg som VIP-medlem undvære min egen læge? Ikke under nogen omstændighed. Som VIP-medlem hos Vitamindoktor kan du hente en "second opinion", altså få en vurdering af din tilstand fra en anden synsvinkel. Et eventuelt behandlingsforslag er kun et supplement til en eventuel medicinsk behandling, ikke en erstatning.
Hvad skal jeg med et medlemskab, hvis myndighederne gør alvor af truslen om, at forbyde salg af effektive vitaminer i Danmark? Vitamindoktor vil indenfor lovens rammer gøre alt for at bevare medlemmernes adgang til lødige kosttilskud. Som medlem af EU har man som borger i Danmark ret til at skaffe sig præparater fra de øvrige lande i EU til eget forbrug.   
Kan jeg undvære min medicin, hvis jeg følger dine råd om vitaminer og mineraler? Nej. Den medicin din læge har ordineret skal du tage indtil din læge siger, at nu har din situation bedret sig så meget, at du kan reducere dosis eller stoppe. Vi ser ofte, at dosis kan reduceres, når kroppen ikke længere er svækket af mangler. Mange af de generende bivirkninger fra receptbelagt medicin forsvinder når dosis reduceres.  
"Du fejler ikke noget," siger min læge og sygehuset, men jeg har det dårligt. Er det nytteløst at blive vip-medlem? Stadig flere patienter falder mellem to stole i sundhedsvæsenet. De har sygdomme, der ikke kan afsløres ved de rutinemæssige tests. Her kan det være gavnligt, at anskue problemet fra en anden synsvinkel. Vitamindoktor anvender et specielt analyseprogram til disse patienter.

Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms