Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Tænder og sygdom

Næsten hver dag ser jeg patienter i min klinik med alvorlige sygdomme, hvor den væsentligste årsag sidder i syge tænder med bakterier og betændelse. Flere af patienterne har gået med denne tilstand i 20 - 30 år, uden at nogen har grebet ind.
 

Vitaminrevolution i 1997

Da min bog "Vitaminrevolutionen" udkom i Norge for 10 år siden, fik den en pæn omtale af de fleste journalister, men det var et kapitel de var enige om, at jeg ikke skulle have skrevet. Det var kapitlet om syge tænder som årsag til alvorlige sygdomme. Mit svar til disse journalister var følgende: "Hvis denne bog bliver husket om 50 år, så er det specielt på grund af et kapitel, det om tænder som årsag til sygdom."
 

Professor i oralbiologi Ingar Olsen

Det er derfor en glæde for mig, at konstatere, at en norsk professor nu er i gang med en meget spændende forskning: Bakterier fra mundhulen er årsag til overraskende forskellige sygdomme. En anden norsk tandlæge har lige taget doktorgraden på sin forskning om syge tænder som årsag til ledegigt. Læs videre her.
 

Nyhed hos Vitamindoktor 

Vitamindoktor har derfor vurderet, at tiden nu er moden til at gå et skridt videre. Vi har lavet et nyt menupunkt, Tænder, hvor vi vil samle nye, spændende informationer om tænder. Vi arbejder i øjeblikket på en meget detaljeret information om hver enkelt tand, for de særligt interesserede.
 

Online tidsbestilling

Flere af vore medlemmer har ønsket at besøge klinikken og få en personlig konsultation, men har haft svært ved at komme igennem i telefontiden. Det beklager vi meget. Fra i dag er der etableret en mulighed for online tidsbestilling på www.flytlie.dk. Vitamindoktors VIP-medlemmer er de første (og eneste), der får denne direkte information.
 

Livsforsikring

Den bedste livsforsikring du kan give dig selv, er at sørge for, at din tandlæge regelmæssigt undersøger dine tænder, tager røntgenbilleder af dine rodbehandlede tænder, og reagerer på det mindste tegn på betændelse. Dette sidste er problematisk, da de færreste har hørt om denne problematik i sin uddannelse, på trods af, at forskningen på dette felt stammer fra 30'erne.
 
Vitamindoktor ønsker dig og dine en rigtig god påske.    

Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms