Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Sexlyst, Kost, Vitaminer og Mineraler

Sex er en blanding af energi og begær. Når den mikses med en passende portion kærlighed inde i vore hoveder, kan det forvandles til fortryllende erotik. Kroppens evne til at mikse og udføre dette i praksis afhænger i høj grad af den fysiske og psykiske præstationsevne.
 
Her er Vitamindoktors 10 råd med betydning for et godt sexliv:
  1. Spis fede fisk. De indeholder omega-3 fedtsyrer, der er vigtige for at modstå stress og producere de gode vævshormoner (prostaglandiner), der gør os glade.
  2. Spis minimum 2 blødkogte æg om ugen. Ved mangel på æggeblommens fedtstoffer, risikerer vi, at kroppen producerer for lidt kolesterol, råstoffet både for kønshormoner og vitamin D.
  3. Spar på sukkeret. Efter et måltid rigt på kulhydrater bliver vi dvaske og søvnige. Spis krom i en periode, hvis du har hang til sødt.
  4. Mad der ligger tungt og længe i maven (pizza, kartofler, almindelig hvedepasta) og reducerer den seksuelle energi. Spis mad der ikke puster dig op efter tre mundfulde (ris, speltpasta, salat). Lyt til din intuition.
  5. Drik vand. Alkohol feminiserer manden på den lange bane og tyren mister sine horn. Kønshormonerne er højest om morgenen.
  6. Spis græskarkærner eller et tilskud af Zink. Æggestokke og testikler har den højeste koncentration af zink i organismen. Det er nødvendigt for at modne æg- og sædceller.
  7. Spis groft brød eller et tilskud af magnesium. Det gør os roligere, dæmper stress og den lammende forsuring af kroppen der følger med.
  8. Vitamintilskud med Q-10 styrker musklerne og giver mere energi også om aftenen, selvom det indtages om morgenen.
  9. Dyrk motion! "Heller stramme balder end løse ender". Daglig motion ilter, renser og styrker kroppen, men gem lidt energi til du kommer hjem.
  10. Kommer du hjem til et dækket bord med levende lys og din yndlingsret i gryden, ja, så virker erotikmikseren i vore hoveder specielt godt. God mad og en buket blomster i ny og næ er vitaminer for kærligheden.

Lykke til!


Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms