Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Hvad er Redox-behandling med Vitamin C-infusioner?

Redox-behandling er en skånsom behandling af kræftsygdomme. Princippet i Redox-behandlingen er, at stimulere den normale aktivitet i kroppens sunde celler og at svække kræftcellerne. Man skaber herved en mild kemoterapi uden negative bivirkninger.
 
Dette gøres ved en kombination af intravenøs behandling, kostjustering og indtagelse af en række tilskud. Herved skabes en biokemisk, såkaldt Reduktion (elektron/energi-tilførsel) i kroppens normale celler, samtidigt med en oxidation (skadelig forharskning) i kræftcellerne. Denne behandling har været anvendt på flere klinikker i Danmark siden 1990'erne. Den bremser kræftvæksten og øger i betydelig grad livskvaliteten.
 
Før behandlingen
Efter den indledende konsultation, hvor vi har gennemgået kost, livsstil og forskellige andre behandlingsmuligheder, kan du bestille tid til de intravenøse Redox-behandlinger. Der er tale om en behandling, der udelukkende skader cancerceller, og samtidigt gavner kroppens normale celler og immunforsvar. Dette paradoks kan lade sig gøre, fordi vi med denne behandlings sammensætning udnytter de biologiske forskelle, der er på cancerceller og normale celler.
 
Behandlingen
Redox-medicinen, som tilpasses individuelt, indeholder blandt andet vitamin-C i høj dosis, og gives som et drop i en blodåre. Det vil sige, at du får lagt en lille nål i armen, og herigennem løber medicinen direkte ind i blodbanen og gør sin virkning.
 
Hver behandling tager ca. 1-2 timer, hvor du sidder i klinikken under opsyn, mens væsken stille og roligt løber ind. Bortset fra det indledende lille stik, er der ingen gener under behandlingen. Du sidder i en behagelig stol, hvor du kan lægge benene op og få tid til at læse en god bog eller blot slappe af.
 
Der gives i starten 1-3 behandlinger om ugen, afhængigt af sygdommens aggressivitet. Dette kan justeres under forløbet. Hver behandling varer ca. 1-2 timer og koster de fleste steder ca. 1000 kroner. Hverken Den Offentlige Sygesikring eller Sygeforsikringen Danmark yder tilskud til behandlingen. Antal behandlinger varierer efter hvor hårdt man er angrebet, men 24-30 behandlinger er mest almindeligt. Efterbehandlingen planlægges individuelt efter sygdommens sværhedsgrad, egen modstandskraft og forløbet. Det mest almindelige er 1-2 behandlinger per måned det første ½ år. Derefter længere intervaller, hvis alt går som planlagt.
 
Efter behandlingen
Efter hver behandling vil du kunne fortsætte dine daglige gøremål helt uden hensyntagen til, at du er i intensiv behandling.
 

Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms