Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Kære abonnent på Vitamindoktors Nyhedsbrev!

Rigtig meget er sagt og skrevet om sundhed det forgangne år. Ikke sjældent ser vi højkonjunktur for sundhed når der er økonomisk lavkonjunktur. Sundhedsfremmende egenomsorg er fortsat en god og sikker investering.

Glædelig at konstatere, at flere unge og ældre interesserer sig for motion og fysisk udfoldelse. Måske er det forvirrende for nogle, at sundhedsmyndighederne i Danmark igen nedtoner betydningen af let, lang og langsom motion. Der er vi ikke enige.

Jul bliver det uanset, men var det ikke en ide, at vi stoler på vore egne iagttagelser? Det er rigtigt, at det giver både fysisk og psykisk velvære med blot 15 minutters daglig motion eller en rask gåtur på 30 minutter.

Og vi kan måle det i klinikken, at denne kortvarige, men regelmæssige egenomsorg er sundhedsfremmende. Det kan måske ikke ses på konditallet, men vi motionister stræber sjældent efter verdensrekorder. Vi dyrker motion for fornøjelsen og velværet.

Godt er det for blodtryk, for sukkerforbrænding, for stressbearbejdning, for stofskiftet, for idealvægten og for en række andre sunde parametre. Hvad med kolesterol? Det kan du læse mere om ved at klikke her.

Nytår skal fejres om kort tid. I den anledning vil vi gerne sige tak for samarbejdet og for alle besøgende her og www.flytlie.dk. Det har været gode og relevante spørgsmål i vip.brevkassen. Vi glæder os til at fortsætte kontakten i det nye år.

Rigtig glædelig jul og godt nytår.

 
Læge Søren Flytlie (junior) og Læge Knut Flytlie (senior)
 
 

 


Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms