 |
|
Kyllingebrusk
- indlægget er vist 11317 gange.
Oprettet af: paxemand |
| D. 23.09.2005 kl.07:59 |
Jeg vil gerne vide om man selv kan lave kyllingebrusk i evt. pulverform - hvordan laves det, hvor meget skal man indtage. Det er temmeligt dyrt at købe, og så skal det så vidt jeg kan finde ud af være i form af tilskud til Glykosamin. Jeg har gigt i min lænd og mine knæ - og er kun 40 år. Jeg får p.t. 6 EyeQ dgl., kalk, mulitvitamin/mineraltabl., Symbioflor, Ipe Roxo. |
Besvaret af: Gitchen |
| D. 12.01.2009 kl.22:34 |
Hej, Det er ganske enkelt sådan, at man før i tiden brækkede knoglerne efter et måltid mad og spiste den friske brusk. |
Besvaret af: Gitchen |
| D. 12.01.2009 kl.23:17 |
Evt. køb som grovvare: http://www.laerkegaarden.dk/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage_new/product_id,158/option,com_virtuemart/Itemid,7/vmcchk,1/ |
Besvaret af: Gitchen |
| D. 12.01.2009 kl.23:33 |
Man kan evt. vælge at købe det her: http://www.rheumacure.com/tekniske.htm |
|
|
|