Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

 

Nyhedsbrev fra den 10.04.2006

KURSUS med VITAMINDOKTOR til efteråret.

I år har Vitamindoktor sagt ja til at holde et kursus om sundhed. Det foregår i Vejle til efteråret. VIP-medlemmer får en fortrinsret idet de får mulighed for tilmelding før andre. Der er kun plads til 30 deltagere, men man kan komme på venteliste med førsteret til kurset i 2007, hvis der ikke er plads i år. Tilmelding sker i VIP-shoppen, hvor du går ind på ”kursus” og følger vejledningen. Vil du vide mere, så klik på dette link efter du er logget ind i VIP-området. Kursus.
 

EDTA-behandling

Hvad er det? Hvis du vil vide mere om denne skånsomme medicinske behandling af forkalkningssygdomme, så har lægerne fået sin egen hjemmeside med information om behandlingen og link til patientforeningen. Du kan få mere information ved at klikke på DSOM.
 
 

DVD om EDTA

I Vitamindoktor's VIP-shop, kan du nu, for et symbolsk beløb, købe en DVD med information om EDTA-behandlingen. Måske var det en idé som påskeunderholdning for dine forældre eller bedsteforældre? Læs mere om denne DVD i VIP-shoppen hos Vitamindoktor.
 

Ny hjemmeside

LÆGE FLYTLIE’s PRIVATKLINIK har fået ny hjemmeside med priser, forklaring på de forskellige ydelser og artikler om aktuelle emner, fx kolesterol og podagra. Her kan du også se det direkte program ”Spørg Lægen” fra TV/MIDT-VEST. Klik dig ind her til den ny hjemmeside.
 

FEBER

HAR DU FEBER? Der er højsæson for forkølelse og febersygdomme. Hvad kan vi selv gøre?

  1. Smid ikke overtøjet ved de første solstrejf. Luften er kold i skyggen.
  2. Kroppen mangler friske råvarer efter en lang og kold vinter. Spis sundt. Husk kosttilskud.
  3. Vitamin C er for mennesket det vigtigste af alle vitaminer. Intensiver vitamin C behandlingen til 1g hver time i minimum 6 timer og derpå 1g x 3 dgl. allerede fra det første nys!

 

-VITAMINDOKTOR ØNSKER DIG EN RIGTIG GOD PÅSKE-


Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms